kehidupan ni tak menentu ada masa kita gembira ada masa kita sedih . apapun kita mestilah teruskan kehidupan kita hingga ke akhir hayat kita . janganlah terlalu gembira sangat di dunia ini kita hanyalah sementara sahaja di dunia ni , kita tak tahu apa akan jadi selepas kita mati . ingatlah siapa yang menghidupkan kita dan siapa yang akan mematikan kita ;)

Dec 24, 2010

happy new year :)





happy new year to all of you :) 



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Dec 21, 2010

zaman kanak-kanak :)

korang sume mesti lah ader zaman kanak-kanak kan andai kata kalau ada pilihan kau orang semua diberikan peluang untuk kembali pada zaman kanak-kanak korang nak tak?mestilah korang nak kan,huh best glew kalo jadi budak kecik kan x payah nk pikir ape-ape masalah pown dalam kepala otak ingat nk maen jew time kecik-kecik x payah nak pikir benda laen dah.haha.. duit pown mak ayah bagi makan minum,baju,seluar semuanya ditanggung..kalau kecik-kecik boleh manja-manja kalau buat salah pown x dew orang nak marah kalo dh besar ni buat salah sikit kena marah.haha.ish kalaulah aku dapat jadi kanak-kanak ^_^

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

on9 di Al-madinah

movie time :)


erol muka yang agak mengantuk mata yang layu masih lg boleh on9.haha..

mamat ni aku pelik btoi dia ddk sbelah aku x habis2 dok snap gmbr dia..enset aku penuh dgn gmbr dia ja.haha..mungkin dia bosan kowt asyik aku jew on9 dia x dpt2 nk on9.haha..




 huh aku dh lah x tdow sehari boleh plak dengan rela hatinya g melepak penat btoi tp x pa demi kawan aku,aku sanggup korbankan masa tidur aku..haha..best doe kalau korg kenal dua ekor mamat kt ats ni dye org best aku pown x taw dekat mana bestnya.haha..kalau nk lepak lagi ajaklah aku,,aiman x kisah walaupun aiman kena korbankan masa tidur aiman.haha..





♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Dec 20, 2010

.: CINTA SEJATI LANGIT DAN LAUT :.


Dahulukala, langit dan laut saling jatuh cinta. Mereka saling
menyukai di antara satu sama lain. Oleh sebab sangat sukanya laut
terhadap langit, warna laut sama dengan warna langit. Oleh sebab
sangat sukanya langit terhadap laut, warna langit sama denga warna
laut.

Setiap senja datang, si laut dengan lembut sekali membisikkan kata-
kata `Aku Cinta Padamu’ ke telinga langit. Setiap kali langit
mendengar bisikan penuh cinta laut terhadapnya, langit tidak
menjawab apa-apa , hanya tersipu-sipu malu dengan wajah kemerah-
merahan.

Suatu hari, datanglah awan. Melihat kecantikan si langit, awan terus
jatuh hati terhadap langit, bak cinta pandang pertama. Tetapi tentu
sahaja langit hanya setia mencintai laut. Setiap hari, langit hanya
mahu melihat laut sahaja. Awan berasa sedih tetapi ia tidak berputus
asa mencari cara dan akhirnya mendapat satu akal. Awan mengembangkan
dirinya seluas dan sebesar mungkin serta menyusup ke tengah-tengah
di antara langit dan laut. Ia berusaha menghalangi pandangan langit
dan laut terhadap satu sama lain.

Laut berasa marah kerana tidak dapat melihat langit. Laut
mengeluarkan gelombangnya bagi mengusir awan yang mengganggu
pandangannya. Tetapi tentu sekali usahanya tidak berhasil. Lalu
datanglah angin yang sejak dulu mengetahui hubungan cinta langit dan
laut. Angin berasakan perlu membantu langit dan laut menyingkirkan
awan yang mengganggu perhubungan mereka yang sekian lama terjalin.

Dengan tiupan keras dan kuat, angin meniup awan. Lantas terpecah-
pecahlah awan menjadi berselerak ke banyak bahagian, sehingga ia
tidak berupaya lagi melihat langit dengan jelas dan tidak mampu lagi
untuk mengungkapkan perasaannya terhadap langit. Kerana rasa
terseksa menanggung perasaan cinta yang menggunung tinggi terhadap
langit, awan menangis sedih.

Hingga sekarang, kasih antara langit dan laut tidak dapat
dipisahkan. Kita juga dapat melihat di mana mereka menjalin kasih.
Setiap kali memandang ke hujung laut, di mana ada garisan horizon
yang menemukan langit dan laut, di situlah mereka sedang berpacaran.

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Dec 19, 2010

knape!!!

huh ariw ni aku sedih glew dh la rindu dkt dye 2 hari x chatt boleh plak dye buat mcm ni dkt aku rase mcm nk menangis..x pea lahh mungkin salah aku kowt aku x penah pown salahkan dye sb aku sayang dye tp dye x nmpk dye ckp aku dh berubah..memang nasib aku mcm ni kowt knape  lahh..aduhh aku sayang dye tp urmmm dye x nampakkah cinta aku dkt dye dye x nampak kew aku syg dye..aku ni milik dye..ishh..malas la nk ckp byk2..bye....
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Dec 18, 2010

BECAUSE WE ARE MUSLIM













♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Dec 17, 2010

My Family


family :)


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥


kalau orang cakap nama time square atau pavilion mesti semua org tahu pelik tak?mesti lah semua orang tawu mane taknye kalau nk hang out jea mesti hang out dkt cniw aduh x dea tempat laen kew nk pergi serius aku ckp bosan glew tempat ni sebab aku pown dluw asyik melepak dkt cniw jea mcm org bodoh kan.haha..skrg ni aku suka lepak kt umah ha lagi best kan?btol tak.haha..hanya budak-budak hot jea yg lepak kt tempat mcm ni..aku tak hot mcm kau orang..:P,
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Aiman Tak Kisah

"Aiman ada kawan.nama dia Arif.umur lima tahun macam aiman jugak.tapi dye kecik jer..aiman tak kisah.kalau main-main,Arif cepat letih.dia jalan lambat-lambat.aiman selalu pimpin tangan Arif.Aiman x kisah "..Arif sakit.dia HIV positif..Bila dia tak sihat,Aiman teman arif baca buku kat rumah.Aiman tak kisah ".
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Dec 16, 2010

3 sahabat!!!

3 sahabat nama yg sama aiman tiga-tiga nama sama percaya atau tak tp mmg btol dalam kelas aku ada 4 org nama aiman mmg pelik.haha..tp empat-empat aiman nakal.haha..semua ckgu kenal :)...yg dpn skali 2 aiman badrul hisham org pggil dye aiman bulat.haha..yg tgh 2 aku tgk tangan aku cacat.haha..yg belakang 2 aiman satar..lagi 1 aiman x ade time ni dye pg mner tah dating dgn awek kowt.haha...
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Kenangan Sekolah :)









rindu dkt korg semua korg semua mmg best glew kelas yg paling gempak dkt smkbs(2)..korg semua sporting mmg x boleh lupakan kenangan sekolah aku dgn korg semua,mmg best glew korg selalu buat aku happy bler aku sedih korg selalu beri semangat dkt aku skew buat lawak..sedih glew tahu-tahu ktew semua dh habis sekolah kan x boleh lagi nk dduk same2 mcm ni lepas ni mesti susah nk jmpe korg  semua dh keje g smbg blajar urmmm..aku rindu kt korg semua..i miss u all..boleh x ktew bersama lagi?kan best kalau tahun depan ktew sekolah lagi boleh jmpe dduk same2 boleh ponteng kelas g makan dkt luar seronok doe..tp semuanya dh berlalu hanya tggal kenangan :(
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Aiman malek :)

that me..haha
buruk doe 

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

© BLOGGER ORIGINAL , VERIFIED OFFICIAL BY AIMAN MALEK ®