kehidupan ni tak menentu ada masa kita gembira ada masa kita sedih . apapun kita mestilah teruskan kehidupan kita hingga ke akhir hayat kita . janganlah terlalu gembira sangat di dunia ini kita hanyalah sementara sahaja di dunia ni , kita tak tahu apa akan jadi selepas kita mati . ingatlah siapa yang menghidupkan kita dan siapa yang akan mematikan kita ;)

Aug 25, 2011

masa lalu :)

 

teringat zaman aku skolah dluw pulak wahh bestnye masa ni :)
korg semua nanti aku akn buad party bertemakan "back to school" masa 2 aku nk korg semua pkai bjuw skolah blek korg tggu taw.haha..aku rindu korang semua ..skrg ni semua dh smbg blajar adew yg kjew ntah mane semua hilang nanti aku akn criw masa yg sesuai untuk kita semua bersama :) 


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Aug 22, 2011

diri,hati dan perasaan aku tiada siapa yg tahu ;(

hari ni hari yg paling sedih sekali dlm hidup aku  x pernah aku menangis mcm ni menangis teresak-resak sampai x benti2 aku pkir pasal kehidupan aku dkat dunia ni kenapa semua ni terjadi dkat aku ..kenapa semua ni harus berlaku dkat aku!!!..YA ALLAH aku x kuat nak menghadapi semua dugaan yg kau beri padaku ini aku tak sanggup lagi kenapa hidup aku harus jadi macam ni kenapa tolonglah jawab soalan hambamu ini kalo engkau mendengar semua doa2 aku terhadapmu..masalah yg kau beri padaku ini aku tak boleh nk cerita dkt spew2 aku hanya mampu menangis dan meminta pertolongan darimu YA ALLAH ..aku hanya mampu pendam dalam hati aku semua yg ingin aku luahkan terbuku dlm hati aku ini tak sesiapa yg tawu..dh lama hambamu ini bersabar ramai orang ingat aku ni bhagia happy tp itu semua hanyalah luaran diri aku dalaman aku siapa tawu luaran aku gembira gelak ketawa semua tp dalaman aku ini menangis setiap kali aku happy..aku x tawu nak ckp aper lgy aku dh buntu.. :( :( :( :( :(


sampai bila aku nk jadi mcm ni ???

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

Aug 19, 2011

lama aku x update blogg aku rindu pulak dkat blogg aku..sorry lahh sebab lama x update aku malas nk taip lah x larat.hehe..skrg ni bulan puasa alhamdulillah tahun ni aku dh berbubah x mcm tahun2 lepas aku asyik tggal puasa jew selama 19 hari puasa ni baruw sehari aku tggal :)  .. ..baruw2 ni aku sedih sgt x penah pown aku jd mcm ni sblm ni semuanya sebab sorg perempuan ni patah glew hati aku terluka rasa sakit sgt hati aku ni tiap2 hari aku menangis sb dia tp x kn lah aku nk tunjuk dkt korg yg aku ni menangis kan malulah..haha..aku x sangka dia snggup buad mcm ni dkt aku semuanya dia nk salahkan aku ..ish lupakan jew lah benda dh terjadi so x payah nk ungkit2 lgy..skrg ni aku dh rasa okay dh ,dh dpt lupakan semuanya mulakan hidup baruw bukak buku baruw lupakan kenangan yg buruk penah terjadi dlm hidup aku yeahh aku happy sgt skrg ni ...raya dh nk dkt kan rasa sedih pown ade jgak rase mcm x nk raya jew..sjak umur aku 9tahun aku raya tanpa ayah aku x sangka ayah aku pergi meninggalkn aku cepat sgt kalo yew pown tggulah aku besar ckit sedih sgt aku rindu ayah aku rindu masa aku kecik2 dluw..ayah aku dluw rapat sgt dgn aku dlm byk2 anak ayah aku mak aku ckp akulah anak yg dye plg syg skali..korg semua patut bersyukur sb korg semua ada ayah dan ibu so janganlah korg sakitkan hati ayah korg atau pown ibu korg sementara dia org ni masih ada buadlah dia org bhagia :) ..aku skrg ni bekerja alhamdulillah kerja yg aku dpt ni best sgt gaji pown okay lah boleh dapat 2 ribu setengah dlm sebulan masyuk kan :D ..korg nk tawu aku kejew apew ? ?

ni lah kejew aku skrg aku installer jew g rumah customer install unifi ni dkt rumah dia org pening jgak lah sebab nanti aku nk kena jumper2 wayar dekat luar rumah nk sambungkan line telefon  dgn internet..
 
nanti tiap2 pagi tm akan bg benda ni dkt aku benda ni ddk dlm kotak so kena bwk lah kalo ada byk order sakitlah aku.haha..
ni package dye kalo korg nk pasang dkt rumah korg boleh lah tp dia ada tempat2 tertentu jew tempat yg blom ada unifi 2 kena sabar lah . :)






♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

© BLOGGER ORIGINAL , VERIFIED OFFICIAL BY AIMAN MALEK ®