kehidupan ni tak menentu ada masa kita gembira ada masa kita sedih . apapun kita mestilah teruskan kehidupan kita hingga ke akhir hayat kita . janganlah terlalu gembira sangat di dunia ini kita hanyalah sementara sahaja di dunia ni , kita tak tahu apa akan jadi selepas kita mati . ingatlah siapa yang menghidupkan kita dan siapa yang akan mematikan kita ;)

May 12, 2011

Serius Cute - Ciuman Pertama :)

 
kecik-kecik dah pandai comel siutt ..hee 

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

May 9, 2011

gara2 lari dari polis 29/2/2011 !!!

best tak muka aku ?haha ..first time muka aku jadi macam ni gara2 polis siot btol ..aku nk kongsi lahh ctew ni dgn korg kn pada satu malam aku keluar dengan kawan aku naek motor kawan aku memandangkan kawan aku ni x dew lesen so aku lahh yg drive motor dia..motor dia roadtax dh mampus tahun lepas tp mengikut kata aku hari isnin mana ada polis so jalan jew lahh ke kl nk pergi danau beli barang ckit  so aku pown bawak lahh motor macam biasa jalan clear jew sampai satu traffic light dekat jalan green wood 2 sunyi semacam jew lengang x dew ketew atau motor pown yg lalu masa 2 dh pukul 12 so aku ingat semua dh tdow lahh sebab esk nak kejew kn kebetulan pulak masa 2 traffic light warna hijau so aku pown laju jew lahh tiba2 aku tgh cahaya berkelip-kelip lepas 2 byk gila motor kena tahan adew lahh dalam 20biji motor kowt aku dgn hati kering pown patah la balek x nk kena saman punya pasal aku patah balik x sangka pulak ada polis meyorok dalam semak samun terkejut aku tiba2 polis kuar dari semak samun suh aku patah balik g dekat roadblock 2 aku dh lari dr roadblock dh patah balik x kan lahh aku nk pergi dekat polis 2 balik kn memang x kan lahh..haha..masa 2 ada lahh 6 orang polis kowt yg kepong aku perrrgghh aku dgn hati kering rilek jew change gear rendah terus pecut polis 2 semua nak sepak aku tp x jd sebab aku pown dh standy kaki aku nak hayun polis 2 takut polis 2 nk sepak aku lawak btol.haha..dh 5 org polis aku dh lepas sampailah yg terakhir x sangka pulak aku yg last 2 dh standby kayu nak pukul aku sb time 2 aku tgk bawah jew x tgk ats yew larh takut polis 2 nk sepak aku kn sampai yg last 2 kayu melekat dekat muka aku siot btol sakit gila pening sekejap lahh aku time 2 dengan wizer helmet aku pecah pegang jew muka aku byk gila darah kuar takut aku ingatkn muka aku ni dh cacat naseb lahh x teruk sangat cuma bibir aku jew yg luka banyak so lepas ni aku nk pesan dkt korg kalo nk drive motor @ kereta biarlah semua lengkap k jangan jd mcm aku ni x pasal2 kena kayu dekat muka.haha..lg pown aku benci polis aku x suka doe polis rasa mcm nk bunuh jew polis naseb lahh aku x dew pistol kalo aku adew pistol dh lame aku tembak..haha..dh panjang aku tulis ni e2 jew kowt aku nk ctew :)

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

May 2, 2011

Apa Maksud Cinta !

Pada ak la ,
cinta itu unik .
kita xleh pgg ,
tapi kita leh merasainya .
cinta itu indah bila kita memilikinya ,
dan seksa btul bila kehilangannya .
cinta itu bukan sekadar kata2 ,
tpi sesuatu yg nyata .
cinta itu xda akhirnya ,
cinta itu sesuatu yg berterusan.
namun , ada org yg salah fhm ,
drg kata , cnta drg dah berakhir bila kehilangan .
actually , cinta tu sentiasa ada dlm hati kita .
cuma kita yg x perasan akan kehadirannya .
wlpn hati kita nea ada satu ja , dya ada banyak pintu .
kita yg pilih pintu mana nak dibuka dan yg mana nak di tutup .
kita yg tutup pintu lama , iaitu cnta lama .
dimana kita rasa itu lah endingnya .
kita juga yg buka pintu yg bru , iaitu cnta yg bru .
maka kita pkir cnta itu sdah berakhir .
cuba kita buka dan lihat hati kita . dgr suara hati kita .
tentu kita akan jmpa balik cnta itu .
walau sesakit mana pun . wlpn kita kata kita dah lupa .
tpi , x slah juga klu kita ingin membuka pntu bru .
utk cnta yg baru . cuma , jgn la kita terus lupakan yg dhlu .
semua insan layak memiliki cnta ,
xkira rupa , harta , dan sebagainya .
kerana cnta itu nyata . bkn sekadar kpd insan yg lain .
tapi juga kepada tuhan kita , tidak kira beragama apa (:

love doesnt have a happy ending .
cuz its never gonna end .
and love doesnt have an ending .
cuz love is infinity .
being complete ,
is when u realize what is love .

hee .
the end .


p/s : jgn lupa ! jujur && setia k !!


Klu kmu ?
pa meaning love pada kmu ?
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

© BLOGGER ORIGINAL , VERIFIED OFFICIAL BY AIMAN MALEK ®