kehidupan ni tak menentu ada masa kita gembira ada masa kita sedih . apapun kita mestilah teruskan kehidupan kita hingga ke akhir hayat kita . janganlah terlalu gembira sangat di dunia ini kita hanyalah sementara sahaja di dunia ni , kita tak tahu apa akan jadi selepas kita mati . ingatlah siapa yang menghidupkan kita dan siapa yang akan mematikan kita ;)

Feb 6, 2011

KaWaN SeJaTi

apa itu kawan..kawan ialah kawan yang selalu di sisi kita semasa kita senang mahupun susah..cuba korg pikir balek masew korg senang ramai jew kawan yang rapat dgn korg kan tp masew korg susah maner dia orang semua pergi minx tolong ckit pown x boleh padahal masa dia ssh dluw kitalah yg selalu tolong dia..kalau nk cariw kawan cariwlah kawan yg ikhlas berkawan dgn kita kawan yang selalu sokong kita dr belakang..ramai manusia zaman sekarang ni dh x boleh percaya adew jugak setengah kawan yang sanggup kawan makan kawan..sekarang ni dlm life aku adew 8 org kawan yg aku sayang sgt dia orang ni selalu di sisi aku di masa aku susah mahupun senang best sangat bila dapat lepak dgn dia orang malaslah nk sebut nama dia orang biarlah rahsia tp ada satu kawan aku ni paling aku rapat aku kawan dgn dia sejak dr form 1 byk kisah silam aku dgn dia pergi sekolah sama2 kerja sama adalah mmber aku sorg 2 dia mmg best sgt kita org dh mcm adk beradik..x larat lah nak taip byk2 nanti smbg lg cerita.haha..
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

2 comments:

zairul said...

yawww...walaupon namer aquh xde.. atau aquh dlam erti kater tuh...
aquh terharu dgn kate2 ko brooo... apew2 hal ko lah mmber aquh jugak.. :)

Aiman Malek said...

kau adew dalam 2 erol :))

© BLOGGER ORIGINAL , VERIFIED OFFICIAL BY AIMAN MALEK ®