kehidupan ni tak menentu ada masa kita gembira ada masa kita sedih . apapun kita mestilah teruskan kehidupan kita hingga ke akhir hayat kita . janganlah terlalu gembira sangat di dunia ini kita hanyalah sementara sahaja di dunia ni , kita tak tahu apa akan jadi selepas kita mati . ingatlah siapa yang menghidupkan kita dan siapa yang akan mematikan kita ;)

Mar 11, 2011

smalam best glew kowt sb dpt jugak lepas tension aku selama ni g karoke dekat ktv.haha..mcm bangang jew semua budak2 mcd nak balik kejew on time jew x sabar2 nk g karoke mmg penuh dgn crew mcd jew lah dlm bilik karoke 2 kn.haha..naseb baek lah adew 2 mamat ni baek hati payung kita org,yg x boleh belah rider mcd pown nk follow skali ish2 truk btol dh la mula2 pergi karoke bintang gemilang depan ktv masuk la lepas 2 mahal sgt awek yg jage karoke 2 rilek jew kita org sound 'mahal sangat kak karoke ni dh la lagu baru x banyak layanan x bagus pulak 2 lebih baek karoke dekat ktv lagu baru byk sound ktv lg sedap dr sini suruh tauke korg tutup jew lahh kedai ni..haha..lepas 2 terus choww g ktv btol2 berdepan dgn bintang gemilang mesti panas punye awek 2 ..haha..dh masuk dalam bilik semua org pown sebok lahh nk tunjuk bakat masing2 perhh semua suara power kowt bawak lagu rock jew x dew sangkut2 punya macam org gila dlm bilik karoke ddk dlm bilik karoke 2 sampai tiga jam kuar2 semua org x dew suara,suara stok serak jew.haha..nnti hujung bulan ni nk kuar ramai2 pulak semua budak2 mcd jew.haha.. :)
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca , Sila Tinggalkan Komen ♥

No comments:

© BLOGGER ORIGINAL , VERIFIED OFFICIAL BY AIMAN MALEK ®